当前位置: 美食首页 > 美食推荐
鄧小穎 发表日期 :2012-05-31 餐 厅 名:果真掂
高级食神五级 点击数 :9198 所在地区:广州市 海珠 江南大道沿线
加为好友 发悄悄话 投票数 :8 看看附近其他推荐餐厅

●●江南西路 果真掂●●果真足料味道掂

吃完东北人(详情请点击) ,好似意犹未尽咁,于是搵下场咯,朋友就带咗我地去江南西后面D横街果真掂

入到店里面发现居然满座,都快十点嘎啦仲咁旺场?

摞起菜牌睇咗下,价钱其实唔算平,但係四条友本住起码一人点一样既原则,死猛睇咗好耐。老细呢个时候就过黎了,问我地系咪好少黎,并且推荐咗几样招牌野,于是我地就变咗极速落单等吃。

老细话佢地呢度最大既特色就系只用鲜果现点现制唔加果D咩添加剂啊,果汁调制粉,叫我地可以认真试试呢度既出品同广州街外其他地方係咪有区别。

 

上野既速度都几快,我地带住验证老细说话既心情去试呢D出品都居然觉得出品係非常咁好。如果唔系已经係柬埔寨试过可能係世界上最好饮既芒果shake(详情请点击此链接),应该会觉得呢度既野饮係好饮榜前三噶,宜家就觉得係广州足料又好味前三咯。

鄧小穎 对餐厅的评价:
出品: 服务: 人均消费:35
餐厅:果真掂    用手机搜餐厅、发食评,随时随地当食神!
编辑推荐:出品以水果为主的食品,还有巧克力火锅、木瓜优格、缤纷层层叠、士多啤梨芒果椰奶等各式创新甜品;特色巧克力火锅,主要涮的是各种水果及饼点,吃法可根据自己的喜好来涮,不过不要吃太多,比较甜腻;环境很舒服,在这里用餐非常随意,还可以下棋、上网、看书,是三五知己小聚的好去处。
详细地址:广州市海珠区江南西路80号
订座电话:020-84437338 84448332
菜式风味:甜品
适合类型:情侣约会,朋友聚会,工作午餐,独自FB,随便吃吃
服务态度:好
人均消费:0-30
推荐菜式:巧克力火锅,咖喱鸡饭,水果菜,吞拿鱼比萨,榴莲班戟,芒果千层糕,榴莲千层糕,芒果粒粒爽,芒果优格,芒果班戟,木瓜汁,榴莲椰奶,芒果冰极,芒果奶昔,奇异果汁

本文作者精彩推荐

觅食专题

网友留言

公告栏

近期热点

近期大奖活动