×

新导航介绍,点击查看

当前位置: 美食首页 > 美食推荐
鄧小穎 发表日期 :2011-11-29 餐 厅 名:东海堂饼屋(小梅大街店)
高级食神五级 点击数 :7687 所在地区:广州市 荔湾 中山七八路
加为好友 发悄悄话 投票数 :8 看看附近其他推荐餐厅

●●小梅大街 东海堂饼屋●●服务态度打0分

 

入到东海堂,个店员就已经黑口黑面(眉心有好大粒痣既阿姨)好似个个欠佢几十万咁。阿方索芒果蛋糕碌广发卡有特惠,88蚊就有一个(原价138元),我开初唔知,俾咗40蚊饼券同广发卡再刷98,个店员佢都居然无出声话我知有优惠,好彩先埋单果两个阿姨係旁边议论呢个蛋糕好抵咁大个先咁既价钱我先如梦初醒。开口问佢点解有个优惠都唔讲我听,佢依旧木口木面,简直唔想理我咁,唉都真係唔知俾咩反应佢好。

莫非我唔开口问佢就谂住收咗我张饼券同碌我90蚊,当个蛋糕原价咁卖俾我?

宜家谂翻转头真係唔应该出声问佢,用几十蚊考验下佢D操守,睇下佢D店员係咪真係咁无良都好

 

咁都係要转头讲翻个蛋糕既,味道OK既,不过个糕里面既夹层好薄好薄既,多数都系糕多;外面d芒果偶尔有两块係好酸的,但总体多数仲係甜既,呢一点比芒果流心好。

餐厅:东海堂饼屋(小梅大街店)    用手机搜餐厅、发食评,随时随地当食神!
详细地址:荔湾区荔湾路小梅大街17号1楼3A号铺位(近万涛街市)
订座电话:020-81279403  83861433
菜式风味:糕点
适合类型:独自FB,爱心早餐,随便吃吃
服务态度:好
人均消费:
推荐菜式:面包西点

本文作者精彩推荐

觅食专题

网友留言

公告栏

近期热点

近期大奖活动