×

新导航介绍,点击查看

当前位置: 美食首页 > 美食推荐
鄧小穎 发表日期 :2011-07-27 餐 厅 名:卡朋西餐
高级食神五级 点击数 :19593 所在地区:广州市 海珠 江南大道沿线
加为好友 发悄悄话 投票数 :7 看看附近其他推荐餐厅

●●江南大道 卡朋西餐厅●●好久之前吃的一顿(清下旧相吧2)

 係“九记路边鸡”D相旁边,我又发现咗另外既旧相,所以都系趁今晚写埋佢啦,如果唔係,就真係唔知道仲要摆几耐先可以见天日咯。

 

卡朋去过好多次啦,好多时都爆满,生意真係火红火绿,我地都系秉承要等位就唔吃既理念,排队绝对唔等。后来係终于有次经过唔洗等位先入咗去吃。 

毫无悬念,猪颈肉同芒果布丁我都一定要点既

老李就点咗个奇异果布丁同海鲜炒饭添

呢餐依旧好味,不过只得八成饱,我记得我吃完呢度仲去咗吃田园拉肠;

环境嘛,就依然係比较吵咯,跟住台同台之间好近,人地又可以听到我地讲咩,我地又可以听到人地讲咩咁咯

 

 

鄧小穎 对餐厅的评价:
出品: 服务: 人均消费:40
餐厅:卡朋西餐    用手机搜餐厅、发食评,随时随地当食神!
详细地址:广州市海珠区江南大道255号(柏丽酒店对面)
订座电话:020-34042630
菜式风味:西餐
适合类型:家庭聚会,情侣约会,商务洽谈,朋友聚会,随便吃吃
服务态度:很好
人均消费:30-50
推荐菜式:香草烧牛仔肶 罗宋汤 芝士焗猪扒饭

本文作者精彩推荐

觅食专题

网友留言

公告栏

近期热点

近期大奖活动