×

新导航介绍,点击查看

当前位置: 美食首页 > 美食推荐
gimi 发表日期 :2007-06-25
金牌食神五级 点击数 :28991
加为好友 发悄悄话 投票数 :15

睇上下九夜景@圣妃丽

晚上8点at上下九,饿,本打算去代官山屋,不过回转升到得7折,而套餐对比圣妃丽不相上下,犹豫,此时圣妃丽个姐姐话佢地嘅座位可以睇到上下九夜景,想下我都未试过,甘就圣妃丽喇~

入去发现原来个厅好长,卡座座位颜色鲜艳,,抢占转角位,果然可以虎瞰上下九风光,我都系第一次从甘嘅角度望落去,感觉上下九就系繁华!

当晚餐单:
意大利鸡肉面+杂菜汤+可乐=¥29
鸡肉千层面+忌廉蘑菇汤+可乐=¥32
(套餐送寿司一份,结果无寿司,所以送左两个雪糕)

意大利鸡肉面吾多得,面条中规中矩,d番茄肉酱让我完全无食欲,无拉拉又有两件鸡扒,好似碟头饭甘,不过佢系意大利面。鸡肉千层面好d,焗出来嘅,芝士都多d,可能因为份量相对小,所以无拉拉搭两片西多。

好似话加1元可以可乐无限续杯,不过我连我杯都饮吾晒比埋对面果个饮。我对面果个就犀利喇,仲落下面要杯咖啡道摩卡添,如果吾系我之前饮左KFC雪顶咖啡,我都会帮衬埋咖啡道嘎~~下次喇!

最后要发票竟然无……

本文作者精彩推荐

觅食专题

网友留言

公告栏

近期热点

近期大奖活动