×

新导航介绍,点击查看

当前位置: 美食首页 > 美食推荐
亚洲盟主东方不败 发表日期 :2007-06-25
新星食神二级 点击数 :8806
加为好友 发悄悄话 投票数 :6

继续占大位,吃多野,粗鲁的FB进行中

又系一次开心的免费FB,我一样好似以前的FB禁,占最多位置(连我旁边的2个空位,我一个人坐3个位,哈哈)继续吃最多(一个人吃10几碟鱼生,有图为证,不过唔系我影,其他网友会发吧。)

题外话讲完,讲返今次FB,虽然有唔多好的口角做前奏,不过都算几开心,不过可以睇出有某人的FANS系我一出现就搬晒台,睇黎我讲果几句粗口真系几有用,只有少数唔清楚事态的靓仔加入我所在的果张台~~~~~

讲吃:D鱼肉质真系比较实,同外面吃到D鱼有好大唔同,毕竟都系瘦过身的(就好似D女瘦过身后,你地都会话正左拉。)加上师傅的手势唔错,D鱼都切得几好,唔会太厚,如果唔系D女仔吃起上黎可能会比较辛苦哦~~~~

唔好讲禁多废话了,去片~~~~~(头先果句,大家唔好流口水哦。)

PS:前菜因为已经吃左唔少,所以唔发拉~~~~~

本文作者精彩推荐

觅食专题

网友留言

公告栏

近期热点

近期大奖活动